Rabobank Golfbokaal

“Dynamiek en techniek, komt tot uiting in de vorm van een organische spiraal. De schoonheid van de onbedoelde choreografie, een geschreven dans in de lucht”.

Recentelijk werd Studio Simone Vermaning gevraagd door Rabobank Stad en Midden Groningen om een ontwerp te maken voor de Rabo Golfdag 2012. Simone ontwierp een wisselbokaal welke elk jaar door wordt gegeven en een broche, welke men mag houden.

Een dynamisch beeld dat meteen te herkennen is als een beweging uit de golfsport, namelijk de swing. Als men de gehele beweging analyseert komt er een prachtige golvende beweging uit voort, welke vanaf elke zijde bijzonder is. De krachtpunten liggen aan het begin en einde van de beweging.

De bokaal is uitgevoerd in gestraald RVS. De strakke afwerking van de dynamische vorm, maakt de bokaal tot een ware eye-catcher op de kast. De broche is uitgevoerd in mat zilver, waardoor het sierlijke object draagbaar is voor zowel vrouw als man.